Om oss

Kliniken har funnits vid Telefonplan sedan 2005. 

Jenny Jacobsson

Jag är legitimerad sjukgymnast (fysioterapeut) och innehar en manuell specialistkompetens (OMT 3) samt är certifierad inom idrottmedicin. Som speciella intresse områden har jag rehabilitering av diagnoser relaterade till överbelastning som exempelvis stressfrakturer och senor. Rehabilitering av besvär från höft och knä (ex efter genomgången ledplastik), överbelastade och opererade axlar samt fötter. Ger akupunktur för smärtlindring och triggerpunkter.

Jag har varit ansvarig sjukgymnast för det svenska friidrottslandslaget vid flertalet EM och VM i friidrott, och även varit medlem i Sveriges medicinska stab vid OS i Beijing 2008, London 2012 samt Rio 2016. Har uppdrag som medicinsk koordinator vid Svenska Friidrottsförbundet och är medlem i Svensk Friidrotts Medicinska Kommitté. Jag bedriver skadepreventionsforskning inom idrott och disputerade 2012 vid Linköpings Universitet


Kaja Kotkas

Som vuxen har jag arbetat inom olika branscher, främst restaurang och ekonomi. Mot slutet av det som skulle bli min sista anställning som ekonom blev jag utmattad och sjukskriven under en längre period. Det var en bra tid i mitt liv då jag började revidera mina livsval och det gjorde att jag kände ett starkt behov av att byta bana. Eftersom jag alltid har varit bra på att ”göra saker med händerna” och känner en naturlig dragning till att arbeta med människor och personlig utveckling, valde jag utbilda mig till massör och yogalärare.

Mitt val att börja arbeta med massage och yoga har växt fram ur egna livserfarenheter. Jag har genom åren fått en ökad förståelse för hur lätt hänt det är att vårt fokus hamnar så mycket på det som ligger utanför oss att vi tappar kontakten med oss själva; vår kropp, våra sinnen och våra känslor.

För mer information och bokning se Body Garden